Heidi Written by  sep 04, 2018 - 5779 Views

Timeplan høsten 2019 for Diamond Dance Academy Featured

 

Om dansestilen Freestyle:

Freestyle er en av Norges mest populære dansegrener og er i dag i stor vekst. Freestyle beskrives med nøkkelord som energirikt, eksplosivt, imponerende og ikke minst fantastisk moro. For å danse Freestyle kreves det alt fra hurtighet, spenst, bevegelighet, god kondisjon og pågangsmot. Utstråling og prestasjon er noe av dansestilens særegenhet. 

På et Freestyle kurs vil man lære grunntrinnene i Freestyle, samt lære koreografier til rask og fengende musikk. Disse timene vil inneholde mye energi og ny lærdom og kunnskap innenfor danseformen. Freestyle er opprinnelig en konkurransegren som fenger mange unge, dette p.g.a. dansestilens særegenhet ved kombinasjoner av fysisk krevende dansetrinn og eleganse. Samtidig vil man bli introdusert for danestilens andre kategorier, dette for å skape allsidighet som danser. I tillegg til å rette fokus og satsning mot spesifikt Freestyle. Freestyle er en helt egen dansestil hvor vi legger mye fokus på overføring av kunnskap og kreativitet. Dansestilen har også en unik egenskap til å skape sterkt samhold mellom utøverne og gode holdninger overfor hverandre i konkurranse sammenheng. 

Om dansestilen Hip hop dans:

Hip hop dans inkluderer et bredt spekter av stilarter, blant annet breakdance, locking og popping som ble utviklet på 1970-tallet av afrikansk-amerikanere og latinamerikanere. Hva som skiller hiphopdans fra andre danseformer er at danserne freestyler (improviserer) ofte og at hiphopdanserne engasjerer seg i «dansebattles».

Kom og bli en del av den unik dansegjeng, hvor vi alle skal gjøre hverandre god og ha det gøy sammen!

Meld deg på link under:

https://fanaildans.ticketco.events/no/nb/e/diamond_dance_academy_fana_il__hoesten_2019?fbclid=IwAR2eeN1a8LnJ50ogvH_wi0SAf_XYfEhXgN97fpDBdM5BsOx0Hw4Ln2ZocmM

Freestyle i FANA IL (Diamond Dance Academy)

Fana IL startet i 2015 opp med danseformen Freestyle. Dette er et kjempekonsept som har slått an i hele Norge. Ansvarlig for partiene og hovedtrener er Julie Lundekvam, som selv har vært Freestyle-utøver på elite-nivå.

Vi er stolte av å tilby konseptet Freestyle dance, og har tatt navnet Diamond Dance Academy. Høsten 2019 vil vi ønske alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny og spennende dansesesong i våre flotte danselokaler på Midttun i Sandbrekkevegen 96. Vi kan benytte to hele dansesaler, med dansegulv, samt speil og stor plass til alle medlemmer. Det er viktig at man er raskt ute med påmelding, for dette kommer til å bli fylt opp fort. Ta gjerne kontakt med oss for gratis prøve time.

 Høsten 2019 vil vi tilby en spennende og variert timeplan for alle på Diamond Dance Academy. Vi tilbyr kurs i Freestyle og Slow for nybegynnere og konkurranse utøvere, samt barnedans for de mellom 3-5 år.

Danserne blir delt inn i grupper og alle gruppene over 6 år er så heldige å få tilbud om hele to treningsøkter pr. uke. I tillegg vil det bli lagt opp til ekstra trening for de som er ekstra ivrige og som vil konkurrere. Pris varierer ut fra typer kurs. Se påmeldingslink for pris og varighet for de forskjellige kursene.

NB: Kurs kan bli fulle, så her er det bare å melde seg på så snart som mulig!

ü  Vær snill og les kursbeskrivelsen nøye for forståelse av hvilke parti du/ditt barn skal delta på.

ü  Ved påmelding er det viktig at man oppgir en mailadresse som er aktiv og i bruk da mail brukes aktivt som informasjonskanal.

ü  Kom gjerne med spørsmål om dere lurer på noe, men les nøye kursbeskrivelsen først da det kan hende at svaret deres allerede ligger der.

Meld deg på link under:

 

https://fanaildans.ticketco.events/no/nb/e/diamond_dance_academy_fana_il__hoesten_2019?fbclid=IwAR2eeN1a8LnJ50ogvH_wi0SAf_XYfEhXgN97fpDBdM5BsOx0Hw4Ln2ZocmM

 

Kursbeskrivelser:

Freestyle NYB 1-3 klasse:

(Mandag freestyle nyb. Kl.17-18, Torsdag Freestyle nyb. 17-18)

-         Dette er et nybegynner kurs for dem under 11 år. På dette kurset lærer man grunntrinnene i freestyle på en morsom og kreativ måte, kombinert med litt styrke, utholdenhet, lek og koreografi. Her lærer vi danser og nye trinn til rask og fengende musikk. Tilvenning og dans i trygt miljø vektlegges. Vi vil også være innom en av freestyle grenene som kalles Slowdance. Her vil de lære grunntrinn i Slow samt ulike danser til rolig musikk. Vi fokuserer på å skape større musikk forståelse ved hjelp av pene og elegante dansetrinn.

Freestyle NYB 4-5 klasse:

(Mandag: Freestyle NYB. kl.18-19, Torsdag Freestyle NYB. Kl. 17-18)

-          På dette kurset lærer man grunntrinnene i freestyle på en morsom og kreativ måte, kombinert med litt styrke, utholdenhet, lek og koreografi. Her lærer vi danser og nye trinn til rask og fengende musikk. Tilvenning og dans i trygt miljø vektlegges. Vi fokuserer på å skape større musikk forståelse ved hjelp av pene og elegante dansetrinn.

Hiphop /Commercial nybegynner 10 år +

(Tirsdag: kl. 19.00 – 20.00)

-          Dette er et nybegynnerkurs for dem som ønsker å tilegne seg danseferdigheter gjennom den nyere dansegrenen commercial som for øyeblikket regjerer danseverden, da spesielt i Amerika. Commercial er en blandingsstil av ulike urbanskestiler. Dansestilen kan man i grovetrekk minne om det mange kjenner som hiphop eller slik dansing man ser gjennom musikkvideoer. En spennende og ny dansestil som faller i smak hos svært mange gjennom dens mangfold og bredde gjennom de ulike koreografiene som læres.

-          Dette er et parti for dem som er ny innen hiphop/commercial å ønsker å lære denne dansestilen.

Freestyle Nivå 2 over 11 år

(Tirsdag: kl.19-21, Onsdag: kl. 19-21)

Anbefalt for alle som allerede har deltatt på Freestyle nyb o 11.

-         Dette er et kurs for dem som allerede har gått på freestyle som ønsker videre utvikling og kanskje til og med prøve seg på en konkurranse ila sesongen eller allerede er kommet litt i gang med å konkurrere. Her er det fokus på å lære enda flere trinn, samt utvikle koordinasjonsevne, grunnstyrke og musikk forståelse.

-         Ingen krav om konkurransedeltakelse, men for å være med på dette partiet krever det at man har utført og fulgt undervisning i minimum 1 sesong for å delta på dette partiet.

-          Det vil på dette partiet vektlegges koreografi trening, teknikk og noe konkurransetrening (for dem som ønsker å delta på konkurranse).

Freestyle Nivå 2 under 11 år 

(Mandag 18-19, Tirsdag 17-18, Torsdag 18-19)

-          Anbefalt: for alle som har deltatt på nybegynner minimum en sesong hos Diamond Dance Academy.

-         Dette er et kurs for dem som allerede har gått på freestyle som ønsker videre utvikling og kanskje til og med prøve seg på en konkurranse ila sesongen. Her er det fokus på å lære enda flere trinn, samt utvikle koordinasjonsevne og musikk forståelse.

-         Ingen krav om konkurransedeltakelse.

-         Ingen krav om konkurransedeltakelse, men for å være med på dette partiet krever det at man har utført og fulgt undervisning i minimum 1 sesong for å delta på dette partiet.

HIPHOP Øvet

(Tirsdag kl. 20-21)

-          Dette er et parti for dem som allerede har tilegnet seg kunnskaper innen dansestilen Hiphop ved å tidligere ha deltatt i slike klasser. Denne klassen er ment til å utfordre danseres ferdigheter, koordinasjon og musikalitet. Målet er å utfordre, utvikle og skape mestringsfølelse hos danserne.

-          Dette er et parti beregnet for dem som allerede har gått minimum 1 år på hiphop/commercial nybegynner kurs.

Freestyle Satsningsgruppen o 11

(Mandag kl.19-21, Tirsdag 17.30-19.00, Torsdag kl.19-21)

Krave om minimum konkurranse nivå Littøvet!

-         Dette er et kurs for de som er mer erfarne og som trener for å konkurrere innen denne dansegrenen. For å være med på dette kurset MÅ MAN være kvalifisert i nivåene Littøvet/Mester/Champ/Elite på konkurranser, med unntak av treners tillatelse. Her vil det være stort fokus på utvikling frem mot hver eneste konkurranse. Her vil det være høyt nivå og høy intensitet i samsvar med disiplinert arbeid! Samtidig som fokuset er satt til et toppnivå og mot konkurranser vil vi også ha fokus på å skape innad fellesskap/ teamfølelse og danseglede. Målet er å utvikle selvstendige og dyktige idrettsutøvere på sikt.

Privattimer:

-          Dette er et ekstra tilbud for de som ønsker å benytte seg av ekstra undervisnings muligheter. Privattimer tas ofte i bruk av dem som ønsker seg sin egen dans eller eventuell oppfølging på den dansen de allerede har. Samt brukes privattimer i stor grad av dansere som har ønske om å konkurrere. Bestilling av privattime gjøres i studio gjennom egen mappe hvor det er satt opp egne tider til dette.

Workshop

-        Dette er enten en dag med flere timers trening eller en helg med flere treningstimer. Hovedpoenget med en workshop er å få nye innspill og mye læring. Dette er viktig for å beholde samholdet mellom ALLE danserne i hele klubben. En workshop kan bestå av klubbens egen trener eller gjesteinstruktør. Det kan være Innenlandske eller utenlandske.

Spørsmål om de forskjellige dansekursene ta kontakt på mail:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Spørsmål om medlemskap, påmelding ol. ta kontakt på mail:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Latest from Heidi

Image Gallery

Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/15bc6045f72887a4c252440a988fbe1d.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/d292e2363767947ad00b1b6215cf5b07.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/552342107bff07845ff01cccc48c753a.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/fe8389074b70dbeff0b2f4a7b4f9a984.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/44da385922824fbf5f7a9cb94b9293b0.jpg
Idrettsanlegg i Fana

Kontaktinformasjon

  • Fana IL.
  • Fana Idrettslag, Slåtthaugvegen 144. 5222 Nesttun. Norway
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.