Friidrettens årsfest i Fana Arena Alle skal på pallen i Fana IL! Diplomer til alle stevnedeltakere i 2019
nov 21, 2019

Friidrettens årsfest i Fana Arena

Søndag samlet friidrettsgruppen vel 300 personer til den tradisjonelle årsfesten for å feire seg selv etter endt sesong. Festen ble flyttet til Fana Arena etter at hallen åpnet i fjor og gir en flott ramme rundt arrangementet!

Alle utøverne som har deltatt på stevner gjennom sesongen ble hedret med hver sin diplom med bilde og personlige rekorder og samlet ca 120 av utøvere denne kvelden. Det ble delt ut bestemannspremier, 10-kamp medaljer, heder og ære til trenere, styre og foreldrelag. De utøverne med mest fremgang ble trukket frem og den som samlet mest poeng til kretsserien. 

I løpet av de siste årene har Fana IL fått flere og flere utøvere som tar medaljer i norske junior- og seniormesterskap. Dette er svært gledelig og viser at det jobbes godt og at vi også har en god bredde i toppen :-) Alle medaljevinnerne fra årets nasjonale mesterskap ble ropt opp og hedret med litt oppmerksomhet og fortjent applaus. I 2019 hadde vi til og med en U20 Europamester i stav med Pål Haugen Lillefosse og en veteran-verdensmester på 60m i Christian Marthinussen!
Gratulerer så mye alle sammen! Fana IL er stolt av dere!
 
Framme fra venstre: Pål, Filip. Per, Vetle, Erlend
Bak fra venstre: Andreas, Solveig, Sondre, Synne, Carl Erik

 

26 utøvere fikk utdelt 10-kamp medaljen etter 2019-sesongen.

 
14 av våre utøvere leverte prestasjoner som gav mer enn 1000 Tyrvingpoeng.

   
Bestemannspremier i løp, hopp, kast og hekk/hinder ble for 2019 delt ut til
Filip Bøe, Pål Haugen Lillefosse, Niklas Liland og Andreas Dixon

 
Utøverne med mest fremgang i 2019:
Ådne Hernes (løp), Teodor Heldal (hopp), Karoline Røed Hovland (løp), Frida Sætrum (hopp), Frida Dixon (kast) og Niklas Liland (kast)

 
Oscar Stuhr vant prisen for å ha skaffet mest poeng til årets kretsserie.

 
Et fantastisk knippe av våre trenere samlet. WOW for en gjeng!!!

 
Carl Erik Landsvik ble tildelt den gjeve prisen "Dag Rasmussens forbildepris 2019" av Dags sønn Petter Rasmussen. 
I styrets innstilling står det: "Dag Rasmussens forbildepris 2019 tildeles en utøver som Styret i Fana IL friidrett mener på en særlig utmerket måte oppfyller de kriteriene som er satt – glede, handlekraft, trygghet og fellesskap. Årets vinner er et særlig godt eksempel på at disse verdiene over tid fører til målet om suksess. Vedkommende har vært en viktig del av treningsmiljøet i Fana friidrett siden 7-8 års alderen. Den unge utøveren var tidlig god i friidrett, og var i 10-års klassen ofte den som stod øverst på seierspallen. Men i de tidlige ungdomsårene fulgte dessverre flere sesonger med stagnasjon og langvarige skadeavbrekk. I flere år har denne utøveren tålmodig bygget seg opp etter skader, og trent målbevisst for å rehabilitere seg. I lange perioder har prisvinneren måttet nøye seg med å følge treningskameratenes konkurranser fra sidelinjen. Denne kjekke ungdommen har like fullt i hele perioden bidratt til gruppens trygghet og fellesskap, og omtales som en av gruppens greieste medlemmer. Han er teknisk sterk i sine øvelser, og fikk endelig betalt for innsatsen i år. Det var spesielt gledelig å se han få uttelling for møysommelig arbeid og komme tilbake med brask og bram i 2019, der han presterte til NM-kravet i både tresteg og hekkeløp."

 
Per Erik Landsvik ble kåret til "Fanas julestjerne 2019". Dette er en ny pris av året. Styret tildelte denne for for hans mangeårige innsats som både trener, dommer, sponsor og starter og for hans alltid positive og engasjerende væremåte som utøverne setter stor pris på og som de savner når han ikke er der!


Kompisprisen ble i år delt ut for første gang til en gutt og en jente fra Utviklingsgruppe-1 som er spesielt flink til å være inkluderende  og vise omsorg og vennskap. Formålet med Årets Kompis-pris er å understreke at godt kameratskap, vennskap og trygge sosiale rammer er en av de viktigste trivselsfaktorene for at man forsetter å komme på trening.
Kompisprisen for 2019 ble delt ut til Maja von Wyk og Jonas Bringsvor Nilsen.


Kvelden ble avsluttet med loddtrekning av mange flotte gevinster. Tusen takk til alle giverne: Mowi, San Leo, Mc Donalds, Spar Bønes, Fana Kjøtt, Sørås Frisør, Craft, Sport Norge, Fana Optikk, Aqua&Care og Quality hotell Edvard Grieg!

 

Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/552342107bff07845ff01cccc48c753a.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/d292e2363767947ad00b1b6215cf5b07.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/44da385922824fbf5f7a9cb94b9293b0.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/fe8389074b70dbeff0b2f4a7b4f9a984.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/15bc6045f72887a4c252440a988fbe1d.jpg
Idrettsanlegg i Fana

Kontaktinformasjon

  • Fana IL.
  • Fana Idrettslag, Slåtthaugvegen 144. 5222 Nesttun. Norway
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.