sep 05, 2017

Påmelding høsten 2019 kurs i Freestyle Dance

Påmelding til høsten 2019 partier i Freestyle og Hip Hop hos Diamond Dance Academy

 Meld deg på link under:
 

Kursbeskrivelser:

Freestyle NYB 1-3 klasse:

(Mandag freestyle nyb. Kl.17-18, Torsdag Freestyle nyb. 17-18)

-         Dette er et nybegynner kurs for dem under 11 år. På dette kurset lærer man grunntrinnene i freestyle på en morsom og kreativ måte, kombinert med litt styrke, utholdenhet, lek og koreografi. Her lærer vi danser og nye trinn til rask og fengende musikk. Tilvenning og dans i trygt miljø vektlegges. Vi vil også være innom en av freestyle grenene som kalles Slowdance. Her vil de lære grunntrinn i Slow samt ulike danser til rolig musikk. Vi fokuserer på å skape større musikk forståelse ved hjelp av pene og elegante dansetrinn.

Freestyle NYB 4-5 klasse:

(Mandag: Freestyle NYB. kl.18-19, Torsdag Freestyle NYB. Kl. 17-18)

-          På dette kurset lærer man grunntrinnene i freestyle på en morsom og kreativ måte, kombinert med litt styrke, utholdenhet, lek og koreografi. Her lærer vi danser og nye trinn til rask og fengende musikk. Tilvenning og dans i trygt miljø vektlegges. Vi fokuserer på å skape større musikk forståelse ved hjelp av pene og elegante dansetrinn.

Hiphop /Commercial nybegynner 10 år +

(Tirsdag: kl. 19.00 – 20.00)

-          Dette er et nybegynnerkurs for dem som ønsker å tilegne seg danseferdigheter gjennom den nyere dansegrenen commercial som for øyeblikket regjerer danseverden, da spesielt i Amerika. Commercial er en blandingsstil av ulike urbanskestiler. Dansestilen kan man i grovetrekk minne om det mange kjenner som hiphop eller slik dansing man ser gjennom musikkvideoer. En spennende og ny dansestil som faller i smak hos svært mange gjennom dens mangfold og bredde gjennom de ulike koreografiene som læres.

-          Dette er et parti for dem som er ny innen hiphop/commercial å ønsker å lære denne dansestilen.

Freestyle Nivå 2 over 11 år

(Tirsdag: kl.19-21, Onsdag: kl. 19-21)

Anbefalt for alle som allerede har deltatt på Freestyle nyb o 11.

-         Dette er et kurs for dem som allerede har gått på freestyle som ønsker videre utvikling og kanskje til og med prøve seg på en konkurranse ila sesongen eller allerede er kommet litt i gang med å konkurrere. Her er det fokus på å lære enda flere trinn, samt utvikle koordinasjonsevne, grunnstyrke og musikk forståelse.

-         Ingen krav om konkurransedeltakelse, men for å være med på dette partiet krever det at man har utført og fulgt undervisning i minimum 1 sesong for å delta på dette partiet.

-          Det vil på dette partiet vektlegges koreografi trening, teknikk og noe konkurransetrening (for dem som ønsker å delta på konkurranse).

Freestyle Nivå 2 under 11 år 

(Mandag 18-19, Tirsdag 17-18, Torsdag 18-19)

-          Anbefalt: for alle som har deltatt på nybegynner minimum en sesong hos Diamond Dance Academy.

-         Dette er et kurs for dem som allerede har gått på freestyle som ønsker videre utvikling og kanskje til og med prøve seg på en konkurranse ila sesongen. Her er det fokus på å lære enda flere trinn, samt utvikle koordinasjonsevne og musikk forståelse.

-         Ingen krav om konkurransedeltakelse.

-         Ingen krav om konkurransedeltakelse, men for å være med på dette partiet krever det at man har utført og fulgt undervisning i minimum 1 sesong for å delta på dette partiet.

HIPHOP Øvet

(Tirsdag kl. 20-21)

-          Dette er et parti for dem som allerede har tilegnet seg kunnskaper innen dansestilen Hiphop ved å tidligere ha deltatt i slike klasser. Denne klassen er ment til å utfordre danseres ferdigheter, koordinasjon og musikalitet. Målet er å utfordre, utvikle og skape mestringsfølelse hos danserne.

-          Dette er et parti beregnet for dem som allerede har gått minimum 1 år på hiphop/commercial nybegynner kurs.

Freestyle Satsningsgruppen o 11

(Mandag kl.19-21, Tirsdag 17.30-19.00, Torsdag kl.19-21)

Krave om minimum konkurranse nivå Littøvet!

-         Dette er et kurs for de som er mer erfarne og som trener for å konkurrere innen denne dansegrenen. For å være med på dette kurset MÅ MAN være kvalifisert i nivåene Littøvet/Mester/Champ/Elite på konkurranser, med unntak av treners tillatelse. Her vil det være stort fokus på utvikling frem mot hver eneste konkurranse. Her vil det være høyt nivå og høy intensitet i samsvar med disiplinert arbeid! Samtidig som fokuset er satt til et toppnivå og mot konkurranser vil vi også ha fokus på å skape innad fellesskap/ teamfølelse og danseglede. Målet er å utvikle selvstendige og dyktige idrettsutøvere på sikt.

Privattimer:

-          Dette er et ekstra tilbud for de som ønsker å benytte seg av ekstra undervisnings muligheter. Privattimer tas ofte i bruk av dem som ønsker seg sin egen dans eller eventuell oppfølging på den dansen de allerede har. Samt brukes privattimer i stor grad av dansere som har ønske om å konkurrere. Bestilling av privattime gjøres i studio gjennom egen mappe hvor det er satt opp egne tider til dette.

Workshop

-        Dette er enten en dag med flere timers trening eller en helg med flere treningstimer. Hovedpoenget med en workshop er å få nye innspill og mye læring. Dette er viktig for å beholde samholdet mellom ALLE danserne i hele klubben. En workshop kan bestå av klubbens egen trener eller gjesteinstruktør. Det kan være Innenlandske eller utenlandske.

 

 Spørsmål om de forskjellige dansekursene ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Spørsmål om medlemskap, påmelding ol. ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/44da385922824fbf5f7a9cb94b9293b0.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/d292e2363767947ad00b1b6215cf5b07.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/552342107bff07845ff01cccc48c753a.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/6e9601b5aa22d539b9c1d1f4f5e8b876.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/fe8389074b70dbeff0b2f4a7b4f9a984.jpg
Idrettsanlegg i Fana

Kontaktinformasjon

  • Fana IL.
  • Fana Idrettslag, Slåtthaugvegen 144. 5222 Nesttun. Norway
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.