aug 29, 2017

Timeplan Vår 2018

Ny plan for våren 2018 er på gang. Endring kommer. Her er mer informasjon om timeplanen, ulike typer timer og priser høsten 2017, vi forutsetter få endringer til våren.

 

OM TIMEPLANEN, TIMENE OG PRISER:

Timeplan for våren 2018 er ikke helt klar. Men vil i stor grad være lik den som har vært høsten 2017. Vi ønsker å tilby en timeplan som har noe for alle på Diamond Dance Academy. Timeplanen vil være variert og vil ha tilbud for både yngre og eldre utøvere samt konkurransekurs for de ulike aldersgrupper. 

 

I tillegg til å tilby Freestyle og Slow for nybegynnere og konkurranse-utøvere, har vi også barnedans for de mellom 3-6 år. Videre vil vi også tilby alle danseforeldre (og andre) til å slå to fluer i en smekk og trene samtidig som barna trener. Vi har satt opp egne saltimer med styrketrening for voksne som ønsker å holde formen gjennom høst-sesongen. Disse treningstidene vil gå samtidig som de andre treningstimene til barna i parallell sal. Til slutt vil vi også etter høstferien starte opp med kurs for de med funksjonshemning/spesielle behov.

 

         

Danserne blir delt inn i grupper og alle gruppene over 6 år er så heldige å få tilbud om hele to treningsøkter per uke. I tillegg vil det bli lagt opp til ekstra trening for de som er ekstra ivrige og som vil konkurrere.

 

Pris: 2500,- (inkludert klubbmedlemskap i Fana IL + en spennende overraskelse til alle våre nybegynnere). Har man allerede klubbmedlemskap i Fana IL gjennom en annen idrett, vær snill å informere oss om dette i mail/påmelding.

 

 

BESKRIVELSE AV VÅRE ULIKE DANSEKURS: (for fargeforklaring, se timeplanen).

Freestyle 3-6 år (Lyse grønt kurs):

-          Dette kurset er beregnet for et hvert danseglad barn med fokus på lek og moro til musikk, samt noe koordinasjon-ferdigheter. Her handler det om å lære seg dansetrinn i en trygg arena hvor vi skal spre danseglede og oppfordre til aktivitet og bevegelse til musikk.

 

 

Freestyle under 11år nybegynner (rødt Kurs):

-          Dette er et nybegynner kurs for de under 11 år. På dette kurset lærer man grunntrinnene i Freestyle på en morsom og kreativ måte, kombinert med litt styrke, utholdenhet, lek og koreografi. Her lærer vi danser og nye trinn til rask og fengende musikk. Tilvenning og dans i trygt miljø vektlegges. Vi vil også være innom en av Freestyle-grenene som kalles Slowdance. Her vil de lære grunntrinn i Slow samt ulike danser til rolig musikk. Vi fokuserer på å skape større musikk forståelse ved hjelp av pene og elegante dansetrinn.

Freestyle grunnkurs over 11 år (grønt kurs):

-          Dette er et nybegynner kurs for de som er over 11 år. På dette kurset vil det være stort fokus på å lære grunntrinnene i Freestyle, samt lære koreografier til rask og fengende musikk. Disse timene vil inneholde mye energi og ny lærdom innenfor danseformen Freestyle. Vi vil også være innom en av Freestyle-grenene som kalles Slowdance. Her vil de lære grunntrinn i Slow samt ulike danser til rolig musikk. Vi fokuserer på å skape større musikk forståelse ved hjelp av pene og elegante dansetrinn.

Freestyle konkurranse under 11 år (Rosa Kurs):

-          Dette er for de som allerede har gått på Freestyle og har lyst til å satse litt mer. Gjerne de som allerede har vært på konkurranse eller som ønsker å stille i konkurranse kommende sesong. Her blir det større fokus på konkurranserettet trening, hvor vi utfordrer utøverne litt til å gå ut av komfortsonen. I tillegg legger vi stor vekt på øvelse på selve konkurranse situasjonen.

O11/u11 nivå 2:

-          Dette er et kurs for de som allerede har gått på Freestyle og som ønsker videre utvikling og kanskje til og med prøve seg på en konkurranse i løpet av sesongen. Her er det fokus på å lære enda flere trinn, samt utvikle koordinasjonsevne og musikkforståelse.

                             

Freestyle konkurranse/Fitness/teknikk (blått kurs)

-          Dette er et kurs for de som er mer erfarne og som trener for å konkurrere innen denne dansegrenen. For å være med på dette kurset må man være kvalifisert i nivåene Mester/Champ/Elite på konkurranser, med unntak av treners tillatelse. Her vil det være stort fokus på utvikling frem mot hver eneste konkurranse. Her vil det være høyt nivå og høy intensitet i samsvar med disiplinert arbeid! Samtidig som fokuset er satt til et toppnivå og mot konkurranser, vil vi også ha fokus på å skape innad et fellesskap, teamfølelse og danseglede.

Privattimer:

-          Dette er et ekstra tilbud for de som ønsker å benytte seg av ekstra undervisnings-muligheter. Privattimer tas ofte i bruk av de som ønsker seg sin egen dans eller eventuell oppfølging på den dansen de allerede har. Privattimer brukes også i stor grad av dansere som har ønske om å konkurrere. Danseren avtaler tid, pris, sted og innhold med den enkelte treneren.

Workshop

-          Dette er enten en dag med flere timers trening eller en helg med flere treningstimer. Hoved poenget med en workshop er å få nye innspill og mye læring. Dette er viktig for å beholde samholdet mellom ALLE danserne i hele klubben. En workshop kan bestå av klubbens egen trener eller gjesteinstruktør. Det kan være innenlandske eller utenlandske instruktører.

Moderne:

-          Angående de moderne timene vil det komme mer informasjon etter hvert (disse vil ikke starte opp før det er gitt beskjed).

Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/ff98431ef905f773f6698ef0810e8785.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/c87d0c7f85d11dbb35a3b15fb31c39cd.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/bc474111f9c0e8775652f01cdfb7587b.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/eda5dbe766ca8473ddc6b77ff7e86123.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/4b776412f7a400d35c31ef9abc06bf87.jpg
Idrettsanlegg i Fana

Kontaktinformasjon

  • Fana IL.
  • Fana Idrettslag, Tors veg 9. 5221 Nesttun. Norway
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.