sep 05, 2017

Om kursene i Freestyle

VÅRE KURS BESKRIVELSER:

Freestyle 3-6 år (Lyse grønt kurs):

-          Dette kurset er beregnet for et hvert danse glad barn med fokus på lek og moro til musikk, samt noe koordinasjon ferdigheter. Her handler det om å lære seg dansetrinn i en trygg arena hvor vi skal spre danseglede og oppfordre til aktivitet og bevegelse til musikk.

Freestyle under 11år nybegynner (rødt Kurs):

-          Dette er et nybegynner kurs for dem under 11 år. På dette kurset lærer man grunntrinnene i freestyle på en morsom og kreativ måte, kombinert med litt styrke, utholdenhet, lek og koreografi. Her lærer vi danser og nye trinn til rask og fengende musikk. Tilvenning og dans i trygt miljø vektlegges. Vi vil også være innom en av freestyle grenene som kalles Slowdance. Her vil de lære grunntrinn i Slow samt ulike danser til rolig musikk. Vi fokuserer på å skape større musikk forståelse ved hjelp av pene og elegante dansetrinn.

Freestyle grunnkurs over 11 år (grønt kurs):

-          Dette er ett nybegynner kurs for dem over 11 år. På dette kurset vil det være stort fokus på å lære grunntrinnene i freestyle, samt lære koreografier til rask og fengende musikk. Disse timene vil inneholde mye energi og ny lærdom innenfor danseformen freestyle. Vi vil også være innom en av freestyle grenene som kalles Slowdance. Her vil de lære grunntrinn i Slow samt ulike danser til rolig musikk. Vi fokuserer på å skape større musikk forståelse ved hjelp av pene og elegante dansetrinn.

Freestyle konkurranse under 11 år (Rosa Kurs):

-          Dette er for dem som allerede har gått på freestyle og har lyst til å satse litt mer, gjerne allerede har vært på konkurranse eller som ønsker å stille i konkurranse kommende sesong. Her blir det større fokus på konkurranserettet trening, hvor vi utfordrer utøverne litt til å gå ut av komfortsonen, i tillegg legger vi stor vekt på øvelse på selve konkurranse situasjonen.

O11/u11 nivå 2:

-          Dette er et kurs for dem som allerede har gått på freestyle som ønsker videre utvikling og kanskje til og med prøve seg på en konkurranse ila sesongen. Her er det fokus på å lære enda flere trinn, samt utvikle koordinasjonsevne og musikk forståelse.

Freestyle konkurranse/Fitness/teknikk (blått kurs)

-          Dette er et kurs for de som er mer erfarne og som trener for å konkurrere innen denne dansegrenen. For å være med på dette kurset må man være kvalifisert i nivåene Mester/Champ/Elite på konkurranser, med unntak av treners tillatelse. Her vil det være stort fokus på utvikling frem mot hver eneste konkurranse. Her vil det være høyt nivå og høy intensitet i samsvar med disiplinert arbeid! Samtidig som fokuset er satt til et toppnivå og mot konkurranser vil vi også ha fokus på å skape innad fellesskap/ teamfølelse og danseglede.

Privattimer:

-          Dette er et ekstra tilbud for de som ønsker å benytte seg av ekstra undervisnings muligheter. Privattimer tas ofte i bruk av dem som ønsker seg sin egen dans eller eventuell oppfølging på den dansen de allerede har. Samt brukes privattimer i stor grad av dansere som har ønske om å konkurrere. Danseren avtaler tid, pris, sted og innhold med den enkelte treneren.

Workshop

-          Dette er enten en dag med flere timers trening eller en helg med flere treningstimer. Hoved poenget med en workshop er å få nye innspill og mye læring. Dette er viktig for å beholde samholdet mellom ALLE danserne i hele klubben. En workshop kan bestå av klubbens egen trener eller gjesteinstruktør. Det kan være Innenlandske eller utenlandske.

Moderne:

-          Angående moderne timene vil det komme mer informasjon etter hvert (disse vil ikke starte opp før gitt beskjed).

Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/c87d0c7f85d11dbb35a3b15fb31c39cd.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/ff98431ef905f773f6698ef0810e8785.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/666e6275802fe0cbce5966001ee15c4f.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/4b776412f7a400d35c31ef9abc06bf87.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/eda5dbe766ca8473ddc6b77ff7e86123.jpg
Idrettsanlegg i Fana

Kontaktinformasjon

  • Fana IL.
  • Fana Idrettslag, Tors veg 9. 5221 Nesttun. Norway
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.