des 10, 2017

Klubbtreninger og kartarkiv


Klubbtreninger 8.januar - 19.mars 2018

Normalprogrammet for felles klubbtreninger i denne perioden vil være mandagstreninger kl. 1900 - kl. 2100 fra Søråshøgda skole (OBS: en mandag i hver måned er det vintersprintcupløp fra kl. 1830).

Alle treningene er åpne for alle, men mandagstreningene inkluderer et eget opplegg for rekrutter (egen nybegynnerløype i vintersprintcupløpene en mandag i hver måned, og o-aktiviteter og lek inne i gym.salen øvrige mandager). Nye rekrutter kan begynne når som helst i løpet av sesongen.
De som ikke er med på rekruttopplegget starter mandagstreningene med løping ute, og avslutter med styrke- og stabilitetstrening inne.

Detaljer om den enkelte trening kommer i kalenderen, og vil for de nærmeste treningene også være tilgjengelig under "NESTE ARRANGEMENT".


Bilder som viser de aktuelle føreforholdene ved Fanahytten finner du her

Værmelding for Fanahytten finner du her.


En onsdag i hver måned er det lokalt nattcupløp. Både nattcupløp og andre lokale løp finner du under "Terminliste Hordaland" under "ORIENTERING MENY".


5 lørdager i perioden er det felles kretstreninger. Også disse treningene finner du under "Terminliste Hordaland" under "ORIENTERING MENY".



Løpetreninger (tirsdager, torsdager og lørdager) fra Fana stadion

Tirsdager, torsdager og lørdager har ungdommer i alle aldre mulighet til å være med på fellestreningene som vår tidligere O-legende (og nåværende O-landslagstrener!) Jan Fjærestad arrangerer fra Fana stadion. Er det noen her i landet som kan både orientering, løpetrening og løpeteknikk, så er det nettopp Jan. Starttidspunktene for disse treningene er:
tirsdag kl. 1830 (tirsdager løpes det oftest mot Hordnesmarka)
torsdag kl. 1830 (torsdager løpes det oftest mot Krohnåsen)
lørdag kl. 1000 (lørdager løpes det oftest mot golfbanen og Siljustøl) 



Kartarkiv

Klubben har et kartarkiv som kan brukes som "personlig kartarkiv" for de av våre løpere som ønsker dette, og som også blir brukt til å legge ut treningskart/treningsløyper.

Ta kontakt med Kristine Grønlund eller Tord Bell Myking for å få opprettet din egen bruker, hvis du selv vil bruke arkivet til å lagre dine egne kart. Flere av våre løpere er allerede ivrige brukere.










Klubbtreninger 17.august - 5.oktober 2017 (gammel info, men infoen kan være grovt veiledende for nivået på "sommertreningsopplegget" som vil komme etter påske 2018, når vintertreningssesongen er slutt)

Det er løp i flere helger og på de fleste tirsdagene.


De fleste onsdagene er det bedrifts-O-løp, som kan brukes som treningsløp for aktive løpere. For våre aktive ungdommer i aldersgruppen 13-20, som i disse løpene representerer Fana IL i en av klassene DUA, DUB, DUC, HUA, HUB eller HUC, og som bruker løpene som en del av treningstilbudet, dekker Fana IL kr. 50,- pr. løp. Når sesongen er slutt i oktober, sendes for hver løper oversikt over hvilke løp vedkommende har deltatt i til kasserer Marianne. Oppgi kontonummer for utbetaling.

Oversikt over lokalt løpstilbud finnes under pekeren "Terminliste Hordaland (inkl. tr.løp og bedr.løp)" under "ORIENTERING MENY".

Det arrangeres felles klubbtreninger hver torsdag fra kl.1800. Stedet for treningen varierer fra torsdag til torsdag, men info om den enkelte torsdag vil komme i kalenderen og under "NESTE ARRANGEMENT". Normalt er det den enkelte torsdag flere parallelle opplegg tilpasset ulike nivåer, med en felles avslutning for alle.

Testløypa som vil bli brukt på noen av torsdagstreningene fra Fanahytten ser du her:
testloypeny5mai

Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/eda5dbe766ca8473ddc6b77ff7e86123.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/4b776412f7a400d35c31ef9abc06bf87.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/c87d0c7f85d11dbb35a3b15fb31c39cd.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/bc474111f9c0e8775652f01cdfb7587b.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/ff98431ef905f773f6698ef0810e8785.jpg
Idrettsanlegg i Fana

Kontaktinformasjon

  • Fana IL.
  • Fana Idrettslag, Tors veg 9. 5221 Nesttun. Norway
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.