Vis alle aktiviteter

Slåtthaug Kunstisbane

actionfrajuniornmisbanentribunen

På Slåtthaug finner du Bergens eneste utendørs kunstisbane.

Om vinteren kan du prøve skøytene på kunstisbanen. Både seriøs trening av ambisiøse lengdeløpere og små barns første vaklende skøytesteg finner plass her. Du kan får leie eller få slips skøytene på Slåtthaug kunstisbane. 400 m skøytebane og bane for andre skøyteaktiviteter på innerfeltet av banen. Billettpriser isbanene: Voksne kr. 40,- Barn kr. 25,- Klippekort(12 klipp) Voksne kr. 400,- Barn kr. 250,- Familiebillett (2v+2b) kr.100,-

Åpningstider og priser

Adresse:
Slåtthaugveien
5222 Nesttun

Tlf: 55 12 65 17/95845214

 

isbanen


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

FLOTT INNSATS I TYSKLAND

8 av Fana's juniorer deltok i European Cup i sportsdrill fra 07. - 13. juli - de gjorde alle en flott innsats i sin første internasjonale konkurranse.

Bli med på Fana-sprek i ferien!

Fana IL starter i neste uke opp sitt sommerprosjekt Fana-sprek i samarbeid med Bergen Kommune, BUF dir. og Idrettsrådet i Bergen.  Fana-sprek skal være et tilbud til dem som av forskjellige grunner er hjemme i skolens sommerferie og spesielt i fellesferien. Tilbudet er gratis.

4 Bestemannspremier til Fana

Per, Vetle, Emma og Emily stakk av med fire av bestemannspremiene under Hardanger Friidrettsfestival i helgen! En flott friidrettshelg i vakre Strandebarm.

Inntak friidrett 2014/2015

Lyst til å prøve friidrett? Fana IL friidrett starter opp igjen treningen etter sommerferien 18. august, og ønsker gamle og nye medlemmer velkommen!  I år innfører vi nye regler for inntak, for å sikre at vi får tatt i mot alle på en god måte samtidig som eksisterende medlemmer får bygge videre på det grunnlaget de  alt har skaffet seg. 

Master NM til helgen

Til helgen er det NM for veteraner og Fana stiller med sterkt lag i 40-44 klassenNyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord