Vis alle aktiviteter

Slåtthaug Kunstisbane

actionfrajuniornmisbanentribunen

På Slåtthaug finner du Bergens eneste utendørs kunstisbane.

Om vinteren kan du prøve skøytene på kunstisbanen. Både seriøs trening av ambisiøse lengdeløpere og små barns første vaklende skøytesteg finner plass her. Du kan får leie eller få slips skøytene på Slåtthaug kunstisbane. 400 m skøytebane og bane for andre skøyteaktiviteter på innerfeltet av banen. Billettpriser isbanene: Voksne kr. 40,- Barn kr. 25,- Klippekort(12 klipp) Voksne kr. 400,- Barn kr. 250,- Familiebillett (2v+2b) kr.100,-

Åpningstider og priser

Adresse:
Slåtthaugveien
5222 Nesttun

Tlf: 55 12 65 17/95845214

 

isbanen


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Strålende resultater under KMs første dag

Værgudene viste seg fra en mye blidere side enn vi har vært vant til i sommer da Fana IL arrangerte første dag under Kretsmesterskapet på Fana Stadion. Mye vind i perioder førte til at en del løp og tresteghopp ikke ble godkjent, men alt i alt en flott kveld! Det trekkes ut et Samsung nettbrett til en av utøverne som perser ila helgen, og det var helt klart mange pers-lapper i boksen etter første dag. Se eller resultater og litt bilder.

Ønsker alle velkommen og lykke til i morgen lørdag!

Fana-Atleten: Spennende foredrag og testing!

Ny samling gjennomført med våre flinke Fana-Atleter. 

Framolekene oppsummert - flere i norgestoppen!

Fana-utøverne vartet opp med sterke resultater under Framolekene i helgen, og vi fikk hele fem utøvere med over 1000p, en poengsum som viser at de er blant de aller fremste i Norge i sine klasser. Veldig kjekt å se at også nye navn kommer opp på denne listen! I tillegg vartet Filip Bøe opp med to kretsaldersrekorder i G15 på 60 og 200m!

Søndag ble forholdene bedre og vi fikk tørt vær og litt sol. Det ble observert god fremgang for svært mange utøvere som har trent godt gjennom vinteren og som nå mestrer bedre og bedre ulike øvelser! Dette er gøy å se og toppene våre er gode forbilder.

Gratulerer med resultatene til alle sammen og lykke til neste helg under vårt eget Kretsmesterskap!

Høye svev og enda en kretsaldersrekord

Filip Bøe (G15) satte nok en kretsaldersrekord på 60m lørdag under Framolekene da han vant 17-års klassen på den sterke tiden 7,23. Erlend Bolstad Raa (G15) hoppet hele 1,90 i høyde og var nær ved å klare 1,95 (bildet). Mange flere gode prestasjoner lørdag, lese mer om de her og se litt bilder!

Kretsaldersrekord på 200m

Filip Bøe satte kretsaldersrekord i 15-års klassen på 200m da han fredag kveld vant G17 på tiden 22,93 under Framolekene. En svært god tid i det kalde og fuktige været! Må også nevne Pål Haugen Lillefosse, Gneist (G14) sitt imponerende resultat i stav med hele 4.65. Trass i det kalde været, ble det mange flere gode resultater og plasseringer, se resultatlisten og litt bilder.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord