sep 05, 2017

Påmelding vårens kurs i Freestyle Dance

Meld deg på her

Om dansestilen Freestyle:

Freestyle er en av Norges mest populære dansegrener og som i dag er i stor vekst. Freestyle beskrives med nøkkelord som energirikt, eksplosivt, imponerende og ikke minst fantastisk moro. For å danse Freestyle kreves det alt fra hurtighet, spenst, bevegelighet, god kondisjon og pågangsmot. Utstråling og prestasjon er noe av dansestilens særegenhet. 

På et Freestyle kurs vil man lære grunntrinnene i Freestyle, samt lære koreografier til rask og fengende musikk. Disse timene vil inneholde mye energi og ny lærdom og kunnskap innenfor danseformen. Freestyle er opprinnelig en konkurransegren som fenger mange unge, dette p.g.a. dansestilens særegenhet ved kombinasjoner av fysisk krevende dansetrinn og eleganse. Samtidig vil man bli introdusert for danestilens andre kategorier, dette for å skape allsidighet som danser. I tillegg til å rette fokus og satsning mot spesifikt Freestyle. Freestyle er en helt egen dansestil hvor vi legger mye fokus på overføring av kunnskap og kreativitet. Dansestilen har også en unik egenskap til å skape sterkt samhold mellom utøverne og gode holdninger overfor hverandre i konkurranse sammenheng. 

Kom og bli en del av den unik dansegjeng, hvor vi alle skal gjøre hverandre god og ha det gøy sammen!

Meld deg på her

 

Freestyle i FANA IL (Diamond Dance Academy)

Fana IL startet i 2015 opp med danse formen Freestyle. Dette er et kjempe-konsept som har slått ann i hele Norge. Ansvarlig for partiene og hovedtrener er Julie Lundekvam, som selv har vært freestyle-utøver på elite-nivå.

Vi er stolte av å starte med konseptet Freestyle dance, som har fått navnet Diamond Dance Academy. Høsten 2017 vil vi også være heldig å kunne ønske alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny og spennende dansesesong i HELT NYE lokaler på Midtun.

Vi vil nemlig denne høsten benytte ferdigstilte danselokaler på Midtun i Sandbrekkevegen 96.

Lokalene ligger i samme bygg som Bergen Fitness treningssenter og FitFactory senter for personlig trening. Vi vil denne høsten benytte to hele dansesaler, med dansegulv, samt speil og stor plass til alle gamle og nye medlemmer. Det er viktig at man er raskt ute med påmelding, for dette kommer til å bli fylt opp fort. Ta gjerne kontakt med oss for gratis prøve time.

Høsten 2017 vil vi tilby en helt ny timeplan for alle på Diamond i år, hvor vi har utvidet dansetilbud til både større og yngre dansere. Vi vil denne høsten i tillegg til å tilby Freestyle og Slow for nybegynnere og konkurranse utøvere, også starte opp barnedans for dem mellom 3-6 år. Videre vil vi også tilby alle danseforeldre og ikke danseforeldre til å slå to fluer i en smekk og har dermed satt opp egne saltimer med styrketrening for voksne som ønsker å holde formen gjennom høst sesongen, samtidig som barna er på trening. Til slutt vil vi også etter høstferien starte opp med kurs for dem med funksjonshemning/spesielle behov. Timeplanen er variert og vil også dette året utvides med flere konkurransekurs for både store og små. 

Danserne blir delt inn i grupper og alle gruppene over 6 år er så heldige å få tilbud om hele to treningsøkter per uke. I tillegg vil det bli lagt opp til ekstra trening for de som er ekstra ivrige og som vil konkurrere. Pris: 2500,- (inkludert klubbmedlemmskap i Fana IL + en spennende overraskelse til alle våre nybegynnere). Har man allerede klubbmeldemskap i Fana IL gjennom en annen idrett vær snill å informere oss om dette i mail/påmelding.

Meld deg på her

VÅRE KURS BESKRIVELSER:

Freestyle 3-6 år (Lyse grønt kurs):

-          Dette kurset er beregnet for et hvert danse glad barn med fokus på lek og moro til musikk, samt noe koordinasjon ferdigheter. Her handler det om å lære seg dansetrinn i en trygg arena hvor vi skal spre danseglede og oppfordre til aktivitet og bevegelse til musikk.

Freestyle under 11år nybegynner (rødt Kurs):

-          Dette er et nybegynner kurs for dem under 11 år. På dette kurset lærer man grunntrinnene i freestyle på en morsom og kreativ måte, kombinert med litt styrke, utholdenhet, lek og koreografi. Her lærer vi danser og nye trinn til rask og fengende musikk. Tilvenning og dans i trygt miljø vektlegges. Vi vil også være innom en av freestyle grenene som kalles Slowdance. Her vil de lære grunntrinn i Slow samt ulike danser til rolig musikk. Vi fokuserer på å skape større musikk forståelse ved hjelp av pene og elegante dansetrinn.

Freestyle grunnkurs over 11 år (grønt kurs):

-          Dette er et nybegynner kurs for dem over 11 år. På dette kurset vil det være stort fokus på å lære grunntrinnene i freestyle, samt lære koreografier til rask og fengende musikk. Disse timene vil inneholde mye energi og ny lærdom innenfor danseformen freestyle. Vi vil også være innom en av freestyle grenene som kalles Slowdance. Her vil de lære grunntrinn i Slow samt ulike danser til rolig musikk. Vi fokuserer på å skape større musikk forståelse ved hjelp av pene og elegante dansetrinn.

Freestyle konkurranse under 11 år (Rosa Kurs):

-          Dette er for dem som allerede har gått på freestyle og har lyst til å satse litt mer, gjerne allerede har vært på konkurranse eller som ønsker å stille i konkurranse kommende sesong. Her blir det større fokus på konkurranserettet trening, hvor vi utfordrer utøverne litt til å gå ut av komfortsonen, i tillegg legger vi stor vekt på øvelse på selve konkurranse situasjonen.

O11/u11 nivå 2:

-          Dette er et kurs for dem som allerede har gått på freestyle som ønsker videre utvikling og kanskje til og med prøve seg på en konkurranse ila sesongen. Her er det fokus på å lære enda flere trinn, samt utvikle koordinasjonsevne og musikk forståelse.

Freestyle konkurranse/Fitness/teknikk (blått kurs)

-          Dette er et kurs for de som er mer erfarne og som trener for å konkurrere innen denne dansegrenen. For å være med på dette kurset må man være kvalifisert i nivåene Mester/Champ/Elite på konkurranser, med unntak av treners tillatelse. Her vil det være stort fokus på utvikling frem mot hver eneste konkurranse. Her vil det være høyt nivå og høy intensitet i samsvar med disiplinert arbeid! Samtidig som fokuset er satt til et toppnivå og mot konkurranser vil vi også ha fokus på å skape innad fellesskap/ teamfølelse og danseglede.

Privattimer:

-          Dette er et ekstra tilbud for de som ønsker å benytte seg av ekstra undervisnings muligheter. Privattimer tas ofte i bruk av dem som ønsker seg sin egen dans eller eventuell oppfølging på den dansen de allerede har. Samt brukes privattimer i stor grad av dansere som har ønske om å konkurrere. Danseren avtaler tid, pris, sted og innhold med den enkelte treneren.

Workshop

-          Dette er enten en dag med flere timers trening eller en helg med flere treningstimer. Hoved poenget med en workshop er å få nye innspill og mye læring. Dette er viktig for å beholde samholdet mellom ALLE danserne i hele klubben. En workshop kan bestå av klubbens egen trener eller gjesteinstruktør. Det kan være Innenlandske eller utenlandske.

Moderne:

-          Angående moderne timene vil det komme mer informasjon etter hvert (disse vil ikke starte opp før gitt beskjed).

 

Meld deg på her

Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/eda5dbe766ca8473ddc6b77ff7e86123.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/bc474111f9c0e8775652f01cdfb7587b.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/ff98431ef905f773f6698ef0810e8785.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/666e6275802fe0cbce5966001ee15c4f.jpg
Idrettsanlegg i Fana
cache/resized/c87d0c7f85d11dbb35a3b15fb31c39cd.jpg
Idrettsanlegg i Fana

Kontaktinformasjon

  • Fana IL.
  • Fana Idrettslag, Tors veg 9. 5221 Nesttun. Norway
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.