Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Håvard debuterer i VM sprint Calgary Publisert fredag 27 januar 2012
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

Håvard debuterer i VM sprint Calgary

Kl.

Foto: Sander Hvammen
Lørdag og søndag kan der følge Håvard Holmefjord Lorentzen under sin sprint VM debut. Stevnet går i Calgary Canada. Se NRK lørdg og søndag fra kl 20.

VM sprint meny

Sverre Lunde Pedersen som har vært flere uker på høydetrening i Collalbo. Stiller denne helgen opp i junior verdenscup som arrangeres på samme sted.
Her vil også Fanatrener Preben Kristesen få sin internasjonale debut i verdenscup denne gang som lagleder/trener sammen med landslagstrener Jarle Pedersen.

Fire fanaløpere deltar i Stavanger NC 7. Anders Vestreheim Skavhellen, THea Vestrheim Skavhellen, Camilla Schjøtt Hannevig og Thomas Schjøtt Hannevig. Pål Holmefjord Lorentzen skulle også vært med , men influensaen har nådd ham god bedring.

Vikingrace i Tønsberg enda en debutant for kvalifisering til Viking race i Nederland. Rebekka Skavhellen skal prøve seg i 11års klassen.


Sist oppdatert 29.07.2014 kl 20:48

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Treningsleir Fanahytten

Første uken av skolens sommerferie arrangerer ungdomsrådet sin vanlige treningssamling på Fanahytten. Samlingen er åpen for ungdommer mellom 12 og 19 år.

Test av "Watt-meter"

Tirsdag 29. april gjennomførte Fana IL og Olympiatoppen en test av styrke for noen av våre beste utøvere. Vi prøvde ut et "watt-meter" på øvelser som er sentrale i treningsarbeidet, men som er vanskelig å måle effekten av fordi de inneholder andre komponenter enn bare belastning i kg. Hastigheten og arbeidsvei kan måles og muliggjør å finne effekt på vært enkelt løft/hopp.

Jarle Pedersen

I går ble Jarle Pedersen sin avgang som landslagstrener offentligjort. Som vi er vitne til gjennom media har det vert en merkelig prosess etter OL der ulike bedrevitere har kritisert manglende resultater. I farten glemmer man at Norge med Jarle Pedersen har fått frem unge talenter som selv våre gamle stjerner hadde hatt vondt for å følge. Våre løpere er de yngste i verdenstoppen og kan nå helt til topps om motivasjon og treningsvilje fortsetter.

Sverre kåret til månedens løper

Sverre Lunde Pedersen er kåret til månedensløper for mars av Norway Supprter Team. Begrunnelsen kan du lese HER

Fana gratulerer Sverre med denne utnevnelsen.

Også idag perser på Fanaløpere i Sørmarka

Stian Gravdal  i gutter 12 har hatt en solid framgang denne sesongen som han avsluttet i Sørmarka med nok en pers denne gang på 1500 med 2.22.60. Stian har forbedret seg kraftig på alle distanser fra i fjor pers etter forrige sesong var 2.36.67 pers på 1500.
Ulrik Schaathun Berge satte også idag ny pers på 500 51.36 i G11 samme klasse satte Samuel Jøssang også pers

Cassandra Skavhellen satte pers på 1000.

Alle resultater HER

 Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord