Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

  • Skøyter
    NM Allround 20
    des
    20/12/2014 Kl.11:00 - 16:58
    arendal
Vis alle aktiviteter
Håvard debuterer i VM sprint Calgary Publisert fredag 27 januar 2012
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

Håvard debuterer i VM sprint Calgary

Kl.

Foto: Sander Hvammen
Lørdag og søndag kan der følge Håvard Holmefjord Lorentzen under sin sprint VM debut. Stevnet går i Calgary Canada. Se NRK lørdg og søndag fra kl 20.

VM sprint meny

Sverre Lunde Pedersen som har vært flere uker på høydetrening i Collalbo. Stiller denne helgen opp i junior verdenscup som arrangeres på samme sted.
Her vil også Fanatrener Preben Kristesen få sin internasjonale debut i verdenscup denne gang som lagleder/trener sammen med landslagstrener Jarle Pedersen.

Fire fanaløpere deltar i Stavanger NC 7. Anders Vestreheim Skavhellen, THea Vestrheim Skavhellen, Camilla Schjøtt Hannevig og Thomas Schjøtt Hannevig. Pål Holmefjord Lorentzen skulle også vært med , men influensaen har nådd ham god bedring.

Vikingrace i Tønsberg enda en debutant for kvalifisering til Viking race i Nederland. Rebekka Skavhellen skal prøve seg i 11års klassen.


Sist oppdatert 21.12.2014 kl 16:03

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

oppløftende 500m av håvard

Håvard Holmefjord Lorentzen gikk en oppløftende 500m i B-gruppen i Berlin idag. 100m åpning på 10 og runde på 25.8 ble til 35.88 og 14 plass vel 0,4sek bak vinner.

Gleder oss til 1000m i morgen.

http://live.isuresults.eu/2014-2015/berlin/r321.htm

world cup berlin

Denne helgen er det verdenscup i Berlin. Fana har med to løpere Sverre Lunde Pedersen og Håvard Holmefjord Lorentzen. Sverre tok sin første seier i verdenscupen under løpene i Seoul, det blir spennende  om han klarer å gjenta bedriften (vi tror det). Han går 5000m lørdag og 1500m søndag. Håvard starter allerede med 500m i morgen, som oppvarming til favoritt distansen 1000m lørdag. Begge er gså påmeldt på det norske lagtempolaget som skal iaksjon fredag.

Begge har trent siste uken hjemme på Slåtthaug og ser ut til å være i stigende form. Håvard har følt seg bedre for hver dag og han sier at han føler at formen er på vei.

Parsammensetning og resultater finner du HER

rapporterte 

Sverre kåret til månedens løper

Sverre Lunde Pedersen er kåret til månedens løper for november av Norway Supporter Team.
Sverre er også ranket som nr to i verden blandt herrene.

Gratulerer Sverre med kåringen.

Begrunnelsen månedens løper kan leses HER

Ranking les HER

Rapport Sandnesgauken

Fana IL Skøyter Team Young og rekrutter kan rapportere om en særdeles vellykket tur til Stavanger og Sandnesgauken både sportslig og sosialt

Det var en rekordstor fanatropp på 31 løpere og 20 voksne som reiste sørover fredag middag. Vi ankom sørmarka arena i 5-tiden og fikk en god kvalitetsøkt på is før vi dro til vakre Åmøy som vi er blitt så glad i. Vi merker oss at ungdommene nå foretrekker «Åmøy Fjordferie» fremfor hotel !!

Frida med i toppen

Frida van Megan leverte meget gode løp under verdenscup kvalifiseringen i Vikingskipet denne helgen. Hun tok seieren på 3000m lørdag og idag ble hun nr 3 på 1500.

Alle resultater finner du HERNyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord